Choose language

Companys-privacy-policy

Beskyttelse af persondata

Vi ved det er vigtigt for dig at kunne stole på, at dine persondata opbevares sikkert og ansvarligt hos COMPANYS. Vi ved også det er vigtigt for dig at vide hvordan vi anvender dine data og hvad du kan gøre, fore at gøre indsigelse, når du ikke længere ønsker at vi holder information om dig. Derfor har vi opdateret og skrevet vores personlivspolitik i afsnittene herunder. Husk vi også altid står til rådighed for eventuelle spørgsmål. Kontakt os gerne via info@dkcompanys.com eller +45 7030 5500

Persondata deles desuden kun indenfor DK Company A/S (inkl. datterselskaber) og vi videregiver ikke dine persondata til 3. part, medmindre at vi lovgivningsmæssigt er forpligtiget til det eller at du på anden vis accepterer dette. Vi indsamler desuden heller ikke persondata, uden at du selv har opgivet disse ifm. afgivelse af ordrer, kundeundersøgelser e.l., og ingen af de persondata vi indsamler om dig, er følsomme.


Sådan bruger vi dine persondata

De oplysninger du afgiver som klubmedlem og/eller kunde hos COMPANYS, bruger vi hovedsageligt for at kunne leve op til de forventninger du har til os, som kunde og som klubmedlem. Dette er eksempelvis ifbm. at vi på din opfordring skal kunne sende dig nyhedsbreve, andet marketingmateriale, at vi skal kunne sende dine bestilte varer til den korrekte adresse o.l.

Vi indsamler oplysninger til brug for:

-       levering af din ordre

-       udsend af nyhedsbreve, sms og anden markedsføring (kun med dit samtykke) 

-       analyse og statistik da vi har en væsentlig interesse i at kende vores kunder bedst muligt, og for at sikre at du og andre kunder får en så god oplevelse hos COMPANYS som muligt

-       sikkerhedsforhold da vi har en væsentlig interesse i, at det er sikkert at anvende companys.dk samt Companys Club, og fordi vi så kan efterforske eventuelt misbrug

Vi opbevarer dine persondata i en periode på fem (5) år, medmindre at andet er angivet. Hvor vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, opbevarer vi dog kun oplysningerne indtil du måtte tilbagekalde dit samtykke. Ift. sidstnævnte beholder dine informationer indtil a) du fortryder din tilmelding, b) du gør indsigelser imod at vi bruger dine data eller c) vi ikke har brugt dine informationer indenfor de seneste 12 måneder.

Kontakt os endelig, hvis:

Du er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig eller ønsker de indsamlede informationer rettet eller slettet. Eller hvis du ikke længere ønsker at modtage direkte markedsføring eller ønsker at gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata baseret på nogle særlige forhold eller din specifikke situation. Det kan også være du ønsker, at vi begrænser brug af de indsamlede informationer til kun ren opbevaring (begrænset brug af persondata), eller blot ønsker de indsamlede informationer udleveret.

Vores kontaktinformationer finder du under afsnittet ”Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?”.

Når vi behandler dine persondata er ovenstående desuden også dine rettigheder.

For din sikkerhed vil vi, når at du kontakter os bl.a. ifm. indsigelser, bede dig oplyse en eller flere personlige informationer for at kunne verificere, at du er dig.

Ønsker du at modsætte dig direkte markedsføring via e-mail, så behøver du ikke at kontakte os, da du blot kan følge anvisningen i den enkelte mail modtaget fra COMPANYS CLUB:

 

Hvor og hvordan vi opbevarer dine oplysninger

Vi opbevarer dine persondata sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter indenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Medmindre at vi oplyser andet ifm. indsamlingen af dine persondata, så er vi, den dataansvarlige,på companys.dk og for COMPANYS CLUB:

-       DK Company A/S, La Cours Vej 6, DK-7430 Ikast, CVR 24431118.
Telefon: +45 7030 5500. E-mail: bonaparteservicedk@dkcompany.com

Alle persondata er vi ansvarlige for iht. gældende lov om databeskyttelse.


Klagevejledning

Hvis du mener, at DK Company A/S behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, så kontakt os meget gerne (find vores kontaktinformationer i afsnittet herover). Du har selvfølgelig også mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger eller anden data vedrørende dig ved at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 København K eller www.datatilsynet.dk.


Ændringer og opdateringer

Blandt andet på grund af den hastige ændring på internettet, af lovgivningen samt måden hvorpå vi håndterer dine persondata, kan dette blive nødvendigt eller passende at vi foretager ændringer i denne persondatapolitik. Såfremt vi foretager væsentlige ændringer i politikken vil vi gøre opmærksom på dette på companys.dk og ved henvendelse til den e-mailadresse, vi har registreret på dig.

Denne side er senest opdateret maj, 2018.


Companys

Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder. Flere 100 nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder bl.a. kjoler til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Companys butikkerne og Companys.dk giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two,, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.dk, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Companys | tlf +45 97 41 04 15 | shop@companys.com | Powered by Fashionshopping