Choose language
InWear RITA CARDIGAN D

InWear RITA CARDIGAN D

Før DKK 500,00
DKK 200,00
Spar DKK 300,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 16-04-2022.


   På lager
Antal
Varenummer: 4564860179
Rita cardigan

Info:
Den uundværlige klassiker i enhver kvindes basic-udvalg, som din garderobe med sikkerhed vil takke dig for igen og igen. Denne tidløse Rita cardigan fra InWear er fremstillet i et meget blødt og behageligt stretchy materiale med et regular fit, små matchende knapper, en feminin rund hals, lange ærmer og matchende ribkanter.  

- Regular fit
- Ribkant
- Blødt materiale

Materiale:
72% viskose 28% polyamid

Stylenummer:
30100784
Vis mere
Vis mindre
Companys

Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder. Flere 100 nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder bl.a. kjoler til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Companys butikkerne og Companys.dk giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two,, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.dk, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Companys | tlf +45 97 41 04 15 | shop@companys.com | Powered by Fashionshopping