Choose language
KAFFE KAMOLLY INDIA KJOLE 10503031

KAFFE KAMOLLY INDIA KJOLE 10503031

DKK 599,95


   Kun 1 stk. på lager
Antal
Varenummer: 4864280011
Fantastisk smuk og elegant blomsterkjole fra KAFFE. Kjolen har en feminin silhuet, er med små vingeærmer samt har en v-halsudskæring. Den tætsiddende kjole har en flot feminin udskæring på ryggen og knaplukning i nakken. Dernæst har blomsterkjolen en superflot drapering i venstre side, hvilket giver denne fine rynkeeffekt og tilføjer et elegant udtryk. Stoffet har en god strækkvalitet, der er skjult lynlås i siden og længden er til lige over knæet. Det absolutte ekstravagante ved denne kjole er, at taljen bliver fremhævet og at den giver en flot figur til alle kropstyper.

Blomsterkjole med rynkeeffekt
Tætsiddende festkjole
Cocktail med dyb udskæring
God strækbar kvalitet

80% Polyester, 17% Viscose, 3% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Companys

Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder. Flere 100 nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder bl.a. kjoler til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Companys butikkerne og Companys.dk giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two,, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.dk, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Companys | tlf +45 97 41 04 15 | shop@companys.com | Powered by Fashionshopping