Choose language
KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204
KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204
KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204

KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204

DKK 299,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4898870028
Klassisk i modellen og trendy i farven nederdel fra KAFFE. Denne smukke og søde over-knæet-nederdel har en virkelig god strækkvalitet, er pencil i modellen og der er mulighed for at regulere længden, idet nederdelen kan bukkes op. Det er en kort nederdel, som ikke bare er flot og behagelig at have på, men en nederdel, der er meget stylish med sine farver og elegant med sine horisontale striber. Den er så fin med T-shirts, striktrøjer, skjorter og pullovers til hverdagslooket. Til et aftenlook er en sød silketop og en cool læderjakke et helt perfekt og stilet outfit.

I flere farver
Pencil-nederdel
Længdemuligheder
Super strækkvalitet

95% Cotton,5% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Companys

Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder. Flere 100 nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder bl.a. kjoler til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Companys butikkerne og Companys.dk giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two,, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.dk, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Companys | tlf +45 97 41 04 15 | shop@companys.com | Powered by Fashionshopping