Choose language
Størrelser
Produkter

New Balance

New Balance


Sneakers i farver som matcher sæsonen. Hvis du ikke har prøvet dem, bør du.

Varenummer: 469216
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24-06-2023.
Før DKK 750,00
DKK 300,00
Spar DKK 450,00
Køb/info
Størrelser på lager:
37, 38, 39, 40, 36,5, 37,5, 40,5

Læs mere om New Balance her

NEW BALANCE
New Balance er på trods af sit moderigtige ry, ét af de ældste skomærker i verden. New Balance blev etableret i 1906 og har siden da indtaget en førerposition som et af de mest elskede sneakersmærker i verden. Det er den unikke evne til at forene det sporty look med tidens trends, der gør New Balance til et fristende køb. New Balance tilbyder spændende sneakerskollektioner, som rummer både sporty, feminine, moderne og klassiske elementer og samtidigt tilbyder en unik komfort.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Gå på opdagelse på Companys webshop, hvor vi ikke kun tilbyder dig et flot bredt udvalg fra New Balance, men også fra en lang rækker anerkendte skandinaviske og internationale mærker som Gestuz, InWear og Part Two. På vores webshop er du kun ét klik væk fra det bedste udvalg af mærker og hvis du ikke ønsker at gå glip af noget, anbefaler vi du tilmelder dig vores inspirerende nyhedsbrev og bliver medlem af vores Companys Club, som giver dig adgang til et hav af fristende fordele og særtilbud.  

Companys

Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder. Flere 100 nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder bl.a. kjoler til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Companys butikkerne og Companys.dk giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two,, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter, Kaffe og flere andre brands fra DK Company porteføljen.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.dk, en spændende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.

Companys | tlf +45 97 41 04 15 | shop@companys.com | Powered by Fashionshopping